Musorujsag
Élő Eredmények

UEFA Szuperkupa, férfi röplabda Eb-selejtező és Gyémánt Liga szerdán élőben az m4sport.hu-n

UEFA Szuperkupa, férfi röplabda Eb-selejtező és Gyémánt Liga szerdán élőben az m4sport.hu-n

m4sport.hu
A Real Madrid – Eintracht Frankfurt európai Szuperkupa mellett a magyar férfi röplabdaválogatott szlovákiai Európa-bajnoki selejtezőjét, valamint az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat monacói állomását közvetíti szerdán élőben az M4 Sport és az m4sport.hu.

A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid és az Európa-liga legutóbbi kiírását megnyerő Eintracht Frankfurt a helsinki Olimpiai Stadionban mérkőzik meg a labdarúgó Európai Szuperkupáért. A királyi gárda az ötödik diadalára készül, a német csapat az első sikeréért küzd. A mérkőzés 21 órakor, felvezető műsorunk 20:30-kor kezdődik.

A Szuperkupa-meccs előtt a magyar férfi röplabda-válogatott Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőjét közvetítjük. Koch Róbert csapata egy-egy győzelemmel és vereséggel, négy ponttal áll a selejtezőben, amelyből a csoportelsők mellett az öt legjobb második jut ki a jövő őszi kontinenstornára. A nyitrai mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Este nyolctól az m4sport.hu-n közvetítjük az atléták Gyémánt Liga-sorozatának monacói versenyét, amit a Real–Frankfurt meccs után az M4 Sporton is megismétlünk.

augusztus 10., szerda:

Élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n > > >
18:00 – Röplabda, férfi Eb-selejtező: Szlovákia–Magyarország
20:30 – Labdarúgás, UEFA Szuperkupa: Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Élőben az m4sport.hu-n > > >
20:00 – Atlétika, Gyémánt Liga: Monaco

Magazinműsor az M4 Sporton:
17:30 – Kerékpártúra

Borítókép: Európai Szuperkupa (Fotó: uefa.com)

További tartalmak