Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Honvéd mestere az önbizalmat hiányolja játékosaiból

A Honvéd mestere az önbizalmat hiányolja játékosaiból

m4 sport.hu/M4 Sport
A Honvéd ellen győztes Debrecen vezetőedzője, Herczeg András csapata szervezettségét dicsérte, a kispestiek trénere az önbizalmat hiányolja játékosaiból.

A Debrecen hazai pályán 1–0-ra legyőzte a bajnok Budapest Honvédot szombaton, az OTP Bank Liga 18. fordulójában.

A mérkőzést követően a Loki vezetőedzője, Herczeg András az M4 Sportnak elmondta, küzdelmes mérkőzésen szerezték meg a győzelmet.

„Az első félidőben volt több lehetőségünk, a másodikban viszont már kevésbé tudtunk veszélyeztetni, a Honvéd ránk erőltette az akaratát, de nagyon szervezetten és fegyelmezetten játszott a csapat. Nagyon értékes három pontot szereztünk.”

A Honvéd trénere, Erik van der Meer szerint csak futottak az eredmény után a meccsen, a helyzeteik megvoltak, de a játékosokban pillanatnyilag nincs meg a befejezésekhez szükséges önbizalom.

„Az első félidőben elkövettünk egy nagyon nagy hibát, amiért megfizettünk, mert a kontrából betalált az ellenfél. A második félidőben a mi akaratunk érvényesült a pályán, de képtelenek voltunk gól szerezni, pedig megvolt rá a lehetőségünk. Márpedig, ha nem vagy eredményes, nem fogsz nyerni. A jövőben több önbizalomra lesz szüksége a játékosaimnak.”

További tartalmak