Musorujsag
Élő Eredmények

Eppel Márton utolsó meccsére készül Honvéd-mezben

Eppel Márton utolsó meccsére készül Honvéd-mezben

M4 Sport/m4sport.hu
Lejtmenetben van az OTP Bank Liga címvédője. A Budapest Honvéd vereségsorozata már három mérkőzést számlál, ilyenre pedig legutóbb 2015 októberében volt példa Kispesten. Az előző idény legeredményesebb játékosa, Eppel Márton a csapat helyzetéről, illetve a jövőjét érintő kérdésekről is beszélt.

„Tavaly az egy kiugró év volt. Nem biztos, hogy ahhoz kell hasonlítani, de magasra tettük a lécet. Én is szeretnék úgy játszani mint tavaly, de elég nehéz és szerintem mindenki így van ezzel. Ezért kicsit árnyaltabb a kép” – mondta a jelenlegi nehéz időszakról a 2016/2017-os szezon gólkirálya, Eppel Márton.

A 26 esztendős támadó az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában azt is elárulta, külföldön egyengetné tovább pályafutását: „Nyáron nagyon szerettem volna külföldre igazolni, de nem jött össze. Az elmúlt fél évben próbáltam gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot. Úgy ahogy sikerült, – rúgtam hét gólt, meg volt három-négy gólpassz, szerintem ez nem olyan rossz – bár én személy szerint többet vártam magamtól, mondjuk még van egy meccs, ezt feljebb lehet tornászni. De télen, ugyanúgy mint nyáron, szeretnék külföldre igazolni, hogy tovább tudjak fejlődni.”

Az OTP Bank Liga őszi szezonjának utolsó mérkőzésén a Honvéd hazai pályán fogadja a tabellán csupán egy ponttal mögötte álló Paks együttesét. A kispestiek fiatal középpályása, Gazdag Dániel vízválasztóként tekint a Paks elleni találkozóra, Eppel pedig brusztolós mérkőzésre számít, de úgy érzi, készen állnak a feladatra.

OTP Bank Liga, 19. forduló:

15:30   Balmazújváros–Mezőkövesd (m4sport.hu)

15:30   Haladás–Videoton (m4sport.hu)

15:30   Honvéd–Paks (m4sport.hu)

15:30   Puskás Akadémia–Újpest (m4sport.hu)

16:00   Diósgyőr–Debrecen (M4 Sport, m4sport.hu)

19:30   Vasas–Ferencváros (M4 Sport, m4sport.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az MLSZ elfogadta a 2018/2019-es bajnokságok versenykiírását
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségi ülésén a testület a stabilitás jegyében nem változtatott a 2018/2019-es bajnokságok versenykiírásán. Az új szabályozás elfogadja a külföldi szövetségek által kiállított engedélyeket, illetve meghatározta, a jövőben a női klubok is részesülnek képzési kártalanításban.
Magyar futball