Már az is kiállítás, ha hagyod magad lerántani? A Loki védője így járt

Az első félidőhöz hasonlóan a második is debreceni kiállítással végződött a Diósgyőr–DVSC OTP Bank Liga-bajnokin. Pedig Ferenczi János nem csinált mást, mint hagyta magát lerántani.

Ezt Bognár Tamás játékvezető másképp látta.

A DVTK-s Eperjesi Gábor a 96. percben remekül lépett ki a fellazuló vendégek között, csak Ferenczi tartotta vele a lépést. Szó szerint kéz a kézben haladtak a Loki kapuja felé, aztán Eperjesi – ki tudja, miért, talán elvesztette az egyensúlyát – előrezuhant és a nyakánál fogva magával rántotta ellenfelét is. Szólt a sípszó, villant a sárga, majd a piros, mivel a debreceni védő egy perccel korábban már begyűjtött egyet. Csakhogy nem ő volt szabálytalan, hacsak nem képes egészen elképesztő dolgokra a nyakával.

 

A reakciója azért kissé megdöbbentő, hisz' azok után, hogy látta nem a csapata jön szabadrúgással és megkapta az újabb sárgáját, miért lepődött meg a kiállításon, jól leolvasható a szájáról a megdöbbenése: „piros?”. (Megtévesztő a közvetítésben elhangzó „itt már tudta a sorsát”, de jól látható, éppen hogy nem tudta.)

A mérkőzést a hazaiak nyerték 3–2-re.