Musorujsag
Élő Eredmények

Elsírta magát az új stadionban a Diósgyőr csatára

M4 sport/m4sport.hu
Bacsa Patrik elsősorban arra lesz kíváncsi az új stadionban, hogy milyen hangulatot fognak teremteni a mindig fantasztikus diósgyőri szurkolók.

Bacsa Patrik, a Diósgyőr labdarúgója először tett látogatást az épülő miskolci stadionban, hiszen korábban nem tudott eljönni a csapattársaival. „Nagyon örülök, hogy most eljöttem és láthatom, hogy hol fogunk jövőre játszani” – mondta a támadó az M4 Sport Napos oldal című műsorában.

Elárulta, ő megszokta a régi stadiont, a pályáról és a lelátóról is, de ez modernebb, és biztos benne, fantasztikus élmény lesz benne játszani. „Látszik, hogy a nézők nagyon közel vannak, de el nem tudom képzelni, milyen lesz a hangulat. Diósgyőrben eddig is mindig egyedülálló volt, de így, ilyen atmoszférában leírhatatlan lesz itt játszani” – mondta a támadó.

Az elmúlt időszakban több újonnan épült stadionban játszott már, de amikor ide belépett, elkezdett bizseregni, hiszen ez Miskolcé, az övék és kicsit így magáénak is érzi. „Mindig is itt akartam játszani, így nevelkedtem, így nőttem fel, hogy nekem csak a Diósgyőr számít. Örülök, hogy végre ilyen stadionban fogunk játszani a közönségünk előtt. Ez volt mindig az álmom” – mondta Bacsa.

Elárulta, amikor nem igazán ment neki, elsősorban a szüleire és a barátnőjére támaszkodhatott. „Kevesen álltak ki mellettem, de a családom és a barátnőm mindig ott volt. Nekik köszönöm a legjobban, hogy segítettek nekem” – mondta a könnyeivel küszködve.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

További tartalmak