×

Hidi Patrik: Senki sem tudta, hogy honnan jöttem

Felépült szeptemberi lábtörését követően és a magyar válogatottig meg sem állna Hidi Patrik, a spanyol másodosztályban remekül szereplő Real Oviedo középpályása.

(fotó: facebook.com/RealOvied) Hidi Patrik (balra) újra mosolygós (fotó: facebook.com/RealOvied)Hidi 2017 nyarán a bajnok Budapest Honvédtól szerződött az Oviedóhoz, ahol jól indult a szezonja, de szeptemberben lábtörést szenvedett. Felépülése két hónapot vett igénybe, november 25-én tért vissza a csapatba, klub legutóbbi négy bajnokiján csereként már pályára lépett, igaz, csak egy-egy perceket kapott. A játékos elmondta, Spanyolországban senki sem tudta, hogy honnan jött és csak az alapján értékelik, amit jelenlegi klubjában teljesít.

A 27 éves középpályással a csütörtöki Sportreggeliben beszélgettünk a sérülés okozta nehézségek leküzdéséről, a kezdőpcsapatba kerülés kihívásairól, a bajnokságban jelenleg harmadik, legutóbbi öt mérkőzését megnyerő Oviedo feljutási esélyeiről és természetesen a magyar válogatott is szóba került.

Hidi kijelentette, természetesen mint minden labdarúgó, ő is szeretne bekerülni a válogatottba, de első körben klubjában szeretne alapemberré válni, és reméli, ebben az esetben a szövetségi kapitány is számításba veszi.