Musorujsag
Élő Eredmények

Izzadtságos győzelemmel kezdte a tavaszi szezont az Újpest

Izzadtságos győzelemmel kezdte a tavaszi szezont az Újpest

MTI
Az Újpest 1-0-ra legyőzte az utolsó negyedórában emberhátrányban játszó vendég Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 20. fordulójában.

OTP Bank Liga, 20. forduló:
Újpest FC-Swietelsky Haladás 1-0 (0-0)

Szusza Ferenc Stadion, 2050 néző, v.: Kassai

Gólszerző: Novothny (51.)
Sárga lap: Diallo (7.), Mohl (20.), Nagy D. (56.), illetve Bosnjak (17.)
Kiállítva: Németh M. (76.)

Újpest FC:
Pajovic – Pauljevic, Bojovic, Litauszki, Mohl – Nwobodo, Diallo (Sankovic, a szünetben), Simon K., Nagy D. – Novothny (Tischler 91.), Zsótér (Balázs, 83.)

Swietelsky Haladás:
Király – Schimmer, Wils, Németh Mi., Bosnjak – Jagodics – Mészáros (Rabusic, 70.), Rácz, Kovács L., Halmosi (Németh M., 61.) – Ramos (Williams, 83.)

A gól nélküli első félidő kiegyenlített csatát hozott, hiába kezdeményezett többet a hazai csapat, nem tudta megszerezni a vezetést. A fordulást követően a Haladás juthatott volna előnyhöz, ám Kovács Lóránt a kapufát találta el. Az 51. percben szabadrúgás után betalált az Újpest: Nagy Dániel labdáját Novothny Soma előrevetődve fejelte a hálóba.

A Haladás cserékkel próbált frissíteni, ám a 61. percben pályára lépő Németh Milánt a 76. percben a Simon Krisztián elleni szabálytalanságért kiállította Kassai Viktor játékvezető. A hátralévő időben jól őrizte előnyét a házigazda.

További tartalmak