Musorujsag
Élő Eredmények

Küzdelem volt, gól nem a Balmazújváros-Paks bajnokin

Küzdelem volt, gól nem a Balmazújváros-Paks bajnokin

MTI
A kapura nem igazán voltak veszélyesek a felek, és a második félidőre a színvonal is visszaesett.

Gól nélküli döntetlent játszott a Balmazújváros otthon a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában. A hazai csapat már hét mérkőzése veretlen, de a szombati pontszerzéssel is egy helyet visszacsúszott, így jelenleg a tizedik. Egy pozícióval lejjebb – a hatodikról a hetedikre – kerültek a paksiak is. A két együttesnek ez volt a második élvonalbeli összecsapása, az elsőt a Paks saját közönsége előtt 1-0-ra nyerte szeptemberben.

A hómentes, de rossz talajon többnyire a mezőnyben folyt a játék az első félidőben. Kiegyenlített volt a küzdelem, egyik csapat sem tudott komoly fölényt kiharcolni, így mindkét oldalon kevés helyzet alakult ki. A hazaiak a játékrész közepén egyszer eltalálták a kapufát, de a legnagyobb gólszerzési lehetőséget a Paks hagyta kihasználatlanul négy perccel a szünet előtt, amikor Simon Ádám 16 méterről a jobb kapufa mellé helyezett.

Valamivel tempósabban kezdődött a második félidő, de a lendület nem sokáig tartott ki, hamar esett a színvonal, aztán sok volt a játékmegszakítás szabálytalanságok miatt. A félidő második felében már akadtak kapura lövések is, de nagy helyzetet egyik fél sem alakított ki.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Paksi FC 0-0
Balmazújváros, 578 néző, v.: Kassai
sárga lap: Tamás L. (24.), Habovda (56.), illetve Simon M. (30.), Kecskés (33.), Lenzsér (64.), Gévay (87.), Nagy R. (90.)
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő:
Horváth L. – Habovda, Póti, Tamás L., Uzoma – Vajda, Sigér, Haris, Zsiga (Rácz, 66.) – Arabuli (Rudolf, 49.), Andric (Shindagoridze, 79.)
Paksi FC:
Verpecz – Vági, Gévay, Lenzsér, Szabó J. – Simon Á. – Koltai (Bartha, 71.), Papp K., Kecskés (Hajdú, 79.), Simon M. – Hahn (Nagy R., 89.)

További tartalmak