×

Thomas Doll: Erő nélkül játszottunk

A Fradi edzője a nem megfelelő motivációban, Bódog Tamás pedig játékosai elszántságában látta az összecsapás végkimenetelét.

A listavezető Ferencváros Debrecenben találkozott a Diósgyőrrel és hiába vezetett már a 9. percben, a borsodiak fordítani tudtak és megszerezték a három pontot. A Fradi harmadszor kapott ki a szezonban.

Bódog Tamás a hazaiak vezetőedzője a találkozó után elmondta, már az első félidőben is rendben volt a csapata játéka, tetszett számára a játékosok hozzáállása és bízott benne, hogy meg tudják fordítani az eredményt. Külön kiemelte, hogy a játékosok hitek magukban, ami létfontosságú volt a győzelemhez.

Komoly tragédiaként éltük meg ezt a meccset. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, nehéz pályán, ami inkább a hazaiaknak kedvez. Ennek ellenére a három pont begyűjtése volt a cél és úgy is indult a meccs, hogy e sikerülni is fog. Az volt a kulcs, hogy azt a szögletet nem tudtuk levédekezni, onnantól kezdve megváltozott az egész mérkőzés menete. Bekaptuk hamar a második gólt és utána nem tudtunk váltani már” – mondta Dibusz Dénes, a zöld-fehérek kapusa.

Thomas Doll, a Ferencváros szakvezetője szerint az egész mérkőzésen problémáik adódtak a párharcokkal, és az egy az egy elleni szituációkkal. A rossz talajon az egész találkozón erő nélkül játszottak, úgy pedig nem lehet nyerni. Úgy véli, könnyen szórják a pontokat, mert nem megfelelő a hozzáállásuk.