Musorujsag
Élő Eredmények

Lanzafame: Ismertem Astorit, mélyen megrendített a halála

m4sport.hu
Davide Lanzafame ugyanabban az évben született, mint Davide Astori, a Fiorentina elhunyt csapatkapitánya. A kispestiek gólvágója az m4sport.hu stábjának nyilatkozott a tragikus sorsú labdarúgóról.

A Budapest Honvéd olasz légiósa elsősorban fiatalkorából ismerte Astorit, de a Serie A-ban játszott is a vasárnap hajnalban elhunyt futballista ellen.

„Én a Juventusnál nevelkedtem, ő pedig az AC Milannál. Többször is játszottunk egymás ellen, még a Serie A-ban is – nyilatkozta Lanzafame. – Hihetetlen, ami vele történt, nagyon sajnálom. Az ember ilyenkor elgondolkodik, hogy egy hasonló korú labdarúgó vesztette el az életét, akinek ugyanúgy volt családja, gyermeke. Hatalmas űrt hagy maga után, és ezúton is szeretném az együttérzésemet kifejezni a hozzátartozói felé.”

A kispesti futballista hozzátette, nagyra becsüli a Fiorentina tettét, hogy meghosszabbította Astori szerződését, s a vele járó összeget a családnak ajánlotta fel. „Ez ugyan nem hozza vissza már őt, de óriási segítség lehet ennek a borzalomnak az átvészelésében” – mondta Lanzafame.

 

 

További tartalmak