Musorujsag
Élő Eredmények

Miriuta szerint a román játékosok jobban akarnak. Miért? Mert éhesek

Miriuta szerint a román játékosok jobban akarnak. Miért? Mert éhesek

Kossuth Rádió/m4sport.hu
Miriuta Vasile román származású, korábbi magyar válogatott labdarúgó néhány szóban értékelte a Leekens-csapat kazahok elleni vereségét a Kossuth Rádiónak.

A 49 esztendős középpályás 2000 és 2003 között kilenc alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, melynek színeiben egy gólt szerzett.

A Dinamo Bucuresti kispadjáról februárban távozó vezetőedző pontos receptről nem tudott beszámolni, miben kéne változtatnia az új kapitánynak, de elmondta, mindenképpen sok munka vár Georges Leekensre.

„Nem akarok bántani senkit, de nem láttam semmi pozitívumot sajnos” – mondta a Kazahsztán elleni összecsapásról Miriuta, aki szerint szükség lenne néhány új játékosra.

A román származású szakember a magyar élvonalról is megosztotta röviden a véleményét. Szerinte kiváló az infrastruktúra, mégis a Ferencváros és a Videoton sem tud gyökeret verni a nemzetközi futballban, „valami hiányzik, nem tudom, hogy mi”.

A román és a magyar labdarúgók között egy lényeges különbséget lát, hogy szomszédaink jobban akarnak. Hogy miért? „Mert éhesek”.

A teljes beszélgetést itt meghallgathatja:

További tartalmak