Elnézést kért az ellenfél szurkolóitól az NB I új gólzsákja

Fantasztikus formában futballozik az elmúlt egy hónapban Könyves Norbert, a DVSC támadója.

Könyves Norbert (b) élete formájában futballozik (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)A 28 éves játékos szombaton két góllal és két gólpasszal vette ki a részét a Paks 5–2-es legyőzéséből, a találkozón egyébként még két másik játékos, Haris Tabakovic (DVSC) és Hahn János  (Paks) is duplázni tudott.

Könyves ezzel remek hetet zárt, hiszen kedden a Honvéd ellen 3–1-re megnyert kupamérkőzésen is két gólt szerzett, így egy hét leforgása alatt négy gól és két gólpassz fűződik a nevéhez.

A Paks elleni mérkőzés után a csatár elismerte, az önbizalom és a szerencse is segíti a jó szereplésben, de párja második közös gyermeküket várja, ez is biztosan jó hatással van a játékára.

A DVSC március 10. óta négy bajnoki és két kupamérkőzésen összesen 12 gólt szerzett, Könyves egymaga a találatok 75%-ban vállalt szerepet (7 gól és 2 gólpassz).

Nehéz megállítani (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)Eredményesség tekintetében nagyon beindult az elmúlt egy hónapban, hiszen a 2017/2018-as szezon 1. és 21. fordulója között kettő, a 22. és a 25. forduló között hat bajnoki gólt szerzett. Gólpasszból összesen nyolcat jegyez a mostani idényben, ezzel az előkészítők között is az élmezőnyben a helye.

Könyves a szombati, Paks elleni mérkőzést a 63. percben fejezte be, miután Herczeg András lecserélte.  Miközben ballagott lefelé a pályáról, elnézést kért korábbi csapata szurkolóitól, mert két góllal és két gólpasszal szomorította őket.

„Elnézést kértem a hazai drukkerektől, mert jól éreztem magam Pakson, sajnos ilyen a futball” – mondta a Kossuth Rádiónak adott nyilatkozatában a csatár, aki 2013 februárja és 2015 szeptembere között szerepelt a Tolna megyei együttesben (56 mérkőzésen 16 gól és 7 gólpassz a mérlege).

A Paks–Debrecen (2–5) mérkőzés összefoglalóját itt tekintheti meg, amennyiben az OTP Bank Liga 25. fordulójának összes góljára kíváncsi, ide kattintson.

A 25. forduló eredménysora A 25. forduló eredménysora