Musorujsag
Élő Eredmények
×

Vignjevic: Arrogáns és önző játékot láttam pocsék hozzáállással

m4sport.hu/M4 Sport
Alaposan kiosztotta csapatát meccs utáni értékelésében az Újpest vezetőedzője.
Balmazújváros, 2017. augusztus 26. Nebojsa Vignjevic, az Újpest szerb vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Újpest FC mérkőzésen a Balmazújvárosi Városi Stadionban 2017. augusztus 26-án. Az újpesti klub ezen a találkozón játszotta 3000. élvonalbeli mérkőzését. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Vignjevic nagyon elégedetlen volt csapata hozzáállásával (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Nebojsa Vignjevic nem tudta és nem is akarta leplezni csalódottságát a Balmazújváros–Újpest bajnokit követően. A fővárosiak szerb mestere nem bánt kesztyűs kézzel labdarúgóival, mikor az M4 Sportnak értékelte az 1–1-re végződött mérkőzést.

„A több lehetőség ellenére nem láttam nagy különbséget az első és a második félidő között. Ugyanolyan volt a hozzáállásunk. Tényleg voltak pár egyéni villanásból lehetőségeink, de egyáltalán nem úgy néztünk ki, mint egy csapat” – mondott oda keményen az újpesti tréner, aki aztán rátett még egy lapáttal.

„Arrogáns és önző játékot láttam. Nem az az együttes játszott ma, amelyik a múlt héten. Úgy futottunk ki a gyepre, mintha egy nagy csapat lennénk, de ilyen hozzáállással nem lehet győzni. Nagyon elégedetlen vagyok – fogalmazott, majd sportszerűen gratulált Horváth Ferencnek és balmazújvárosi játékosoknak.

Döntetlenjével az Újpest visszacsúszott a tabella negyedik helyére, míg a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 29 pontjával sereghajtóként várja az OTP Bank Liga jövő heti, 30. fordulóját.

További tartalmak