×

Erős szórakozást, férfias sportot ígér a Nógrád megyei rangadó

Régen micsoda egy nagy márka volt az SBTC csapata.

Őrjöngött érte Nógrád megye, a bányász vezetők nem győztek fényképeszkedni a kor nagy futballistáival. Az SBTC játékosaihoz rengeteg válogatottság, olimpia címek,  olyan legendás mérkőzések tartoznak, amelyeken a legjobbak is elestek. Reszketve érkeztek az ellenfelek, szépen meg is pakolták őket, annak idején még a Honvéd óriásai is külön figyeltek a Stécé meccsre. Salgótarjáni Barátok Torna Clubja. Ez az egyesület volt sok csapat végzete.

Básti István, Nógrád megye Robert Redfordja, Szojka Ferenc, Menczel Iván mindannyian innen indultak el, sokan közülük csak itt játszottak. Aztán elfogyott a bányászat, megingott a csapat, sőt… Addig jutottak, hogy a hírekbe inkább a pénztelenség miatt és nem a gólzáporos meccsek okán kerültek be. Persze, hogy mindenkinek ez a történet jön be elsőre.

A Salgótarján jelene viszont nagyon dacos: talán az egész országban egyedül álló teljesítmény, 18 forduló alatt sehol egy pohos döntetlen, vereség meg végképp nulla. Makulátlanság, nyolc kapott góllal. Az ellenfél a második helyezett Karancslapujtő, hasonló kemény teljesítménnyel. Ráadásul most ez a csapat fogadja a tarjániakat. Igazi óriási rangadó, már csak egy jó családi vagy sportnap kellene a teljes életérzéshez. Erős szórakozást, férfias sportot ígér a Karancslapujtő-Salgotarjáni BTC Nógrád megyei, de tényleg rangadó.

És ezt a parádés meccset csak az m4sport.hu-n lehet látni.

Vasárnap 17 órától.