Musorujsag
Élő Eredmények

Kapushibán bukott el a "világszenzáció"

Kapushibán bukott el a "világszenzáció"

m4sport.hu
Hiába vezetett kétszer is a Karancslapujtő, a Salgótarján a 89. percben pontot tudott menteni.
A salgótarjáni játékosok ünneplik az egyenlítést jelentő gólt. (fotó:m4sport.hu) A salgótarjáni játékosok ünneplik az egyenlítést jelentő gólt. (fotó:m4sport.hu)

Megint egy álomutazás a megyei országjárással! Nógrád megye amúgy is csodálatos környék, tele gyönyörű részekkel, tüdőt tisztító jó levegővel, szorgos emberekkel! Meg egy vad rangadóval! A Karancslapujtő-SBTC megye egyes derbiről ez is kiderült a 90 perc végére!

A liga toronymagasan két legjobb együttese csapott össze! Minden egyes labdáért gránit keményen harcoltak a férfiak! Nem számított, hogy a vendégek már bajnokok, az sem, hogy a hazaiak csak heti kettő edzéssel értek a második helyre!

A mérkőzés szilajságára, tempójára, izgalmára ráéreztek a szurkolók is, a közeli Tarjánból is eljöttek vagy 150-en, a karancsiak meg a megszokott állandót hozva, bőven 250 fölött figyelték a srácaik küzdelmét! 400 ember a megyeiben! Ez nagyon nagy szám!

Remek mérkőzés volt, szép játékkal, határozott párharcokkal, higgadt játékvezetéssel! A Stécé makulátlan listával, csak győzelmekkel érkezett a meccsre, ám kis híján bebukták a ragyogó sorozatot! Nem a közmunka programvezető, amúgy 46 esztendős Oláh Tibor kapus nyakába sózva a döntetlent, ám 2-1-es hazai vezetésnél, a 89. percben tök fölöslegesen indult ki a kapujából, ráadásul rosszul. Na, itt bukott el a világszenzáció. Egyenlített a Tarján, egyenlőség lett a vége, 2-2. Jó kis meccs volt ez, aki kihagyta, bánhatja!

De itt megnézheti teljes egészében.

További tartalmak