Musorujsag
Élő Eredmények

Ez nem az angol parlament: Horti Gábor felsőházi rangadóra készül

Ez nem az angol parlament: Horti Gábor felsőházi rangadóra készül

MTI | Horti Gábor
Az ország újabb zugába látogat Horti Gábor vezetésével az m4sport.hu mennyei megyei karavánja. A Békés megyei focivilágra szegeződnek a szemek.

A Békés megyei labdarúgó bajnokság tisztára, mint a brit parlament: felsőház, alsóház. Ami az m4sport.hu országjárására most fontos: sehol Sir Roger, inkább a méhkeréki gólvágóra, Sztojka Ádámra vagy a ladányi Kéki Csabára fókuszál az országjáró kamera, ezen keresztül az egész bolygó! Az biztos, hogy megadják a módját Békésben, a bajnokságban már a második fejezetet mutatják a férfiak, innen vezet az alsó meg felsőház!

A szombati összecsapásra nagyon komolyan készülnek Körösladányban, egy felhívást is közzétettek: a vendégszurkolók szigorúan a Tüköry Iskola mellett mehetnek be, egy szeparált részre! Különben kajak nagy rangadó lesz a Körösladány-Méhkerék összecsapás. A sportági történelem könyvében 14 feszültek össze, ebből a vendégek jöttek ki fölényes 8 győzelmi mutatóval ennek ellenében csak kettő hazai öröm repesett, közben négy döntetlen bosszantott! Méhkerék már betyárkodott egyet az NB3-ban, most is oda iparkodnak, jelen pillanatban semmi nem fenyegeti az első helyüket! Hiába, ha ott kitalálnak valamit, makacsul végigviszik! A focira is érvényes! Az ország uborka termelői akaratosan vágynak a felsőbb osztályba, nyilván a ladányiak szeretnének odapörkölni, már a virtus miatt!

Országos, mit országos: világi érdeklődés a világhálón, ez tuti program!

Marad a reménykedés a buligyilkos eső nem teszi tönkre a Békés megyei sampionátó hétvégi legnagyobb durranását!

Körösladány-Méhkerék kiemelt érzelmi és izgalmi faktorú Békés megyei labdarúgó mérkőzés szombaton 17 órától az m4sport.hu-n!

További tartalmak