Musorujsag
Élő Eredmények

Ezért a bombáért böjtölt – A Honvéd játékosáé a szezon gólja

M4 Sport
A tízes lista vasárnap szűkült háromra, a szurkolók szavazatai alapján végül Gazdag Dániel bombája nyerte el az év gólja elismerést a RangAdó Díjátadó Gálán.
A kispesti Gazdag Dániel átveszi az év legszebb góljáért járó díjat Balogh Gabriellától, az MLSZ elnökségi tagjától a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó Gáláján a Budapest Music Centerben 2018. június 3-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

A 22 éves középpályás sokáig hiába próbálkozott, nem kísérte szerencse a lövéseit. Egészen a 77. bajnokijáig kellett várnia az első góljáig.

Az ősszel aztán megtört az átka, nem is akárhogy, mert Balmazújvárosban olyan látványosra sikerült az áttörés, hogy az MLSZ által kiválasztott listából a szurkolók ezt találták a szezon legszebbjének. Még Jonathan Paintsil és Kiss Tamás góljait szavazták fel a dobogóra a rajongók.

 

Gazdag Dániel örömét az tehetné teljessé, ha bemutatkozhatna a magyar válogatottban, erre ugyanis minden esélye megvan, minekután Georges Leekens fehéroroszok és ausztrálok ellen készülő szűk keretének a tagja.

A RangAdó Gála díjazottjai:

A férfi NB I legjobb játékosa: Davide Lanzafame (Budapest Honvéd)

A férfi NB I felfedezettje: Varga Kevin (Debreceni VSC)

A férfi NB I gólkirálya: Lanzafame (18 gól)

A férfi NB I legszebb gólja: Gazdag Dániel (Budapest Honvéd)

A férfi NB I legjobb edzője: Csertői Aurél (Paks)

A férfi NB I legjobb játékvezetője: Iványi Zoltán

Az NB I legsportszerűbb csapata: Újpest FC

A női NB I legjobb játékosa: Fenyvesi Evelin (Ferencváros)

A női NB I felfedezettje: Nagy Virág (Kóka)

További tartalmak