Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Felcsútról távozó Pintér Attila NB II-es klubnál folytathatja

m4sport.hu
Az M4 Sport információi szerint a Puskás Akadémiától közös megegyezéssel távozó Pintér Attila ismét Győrben vállalhat munkát, annál az együttesnél, amellyel 2013-ban bajnoki címet nyert.
Visszatér Győrbe? (fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A felcsúti együttesnél több személyi változás történt, ezekről itt olvashat bővebben.

A Győri ETO FC 2015-ös csődje óta az NB III-ból indulva feljutott az NB II-be, ahol a 2017/2018-as idényben előbb Bekő Balázs, majd Szentes Lázár irányította a csapatot, amely végül a hetedik helyen zárta az idényt. A hírek szerint azonban nem Szentessel képzeli el a jövőt az ETO-nál.

Budapest, 2009. szeptember 19. Szentes Lázár, a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapatának vezetőedzője. A felvétel a labdarúgó Soproni Liga nyolcadik fordulójában játszott Újpest FC-Nyíregyháza Spartacus találkozón készült a Szusza Ferenc Stadionban. MTI Fotó: Földi Imre Győrben állítólag megköszönték Szentes munkáját (fotó: MTI/Földi Imre)

A klub célja Pintér kinevezésével egyértelműen az élvonalba való visszatérés lehet, hiszen az 52 éves szakember 2016-ban a Mezőkövesddel, 2017-ben a Puskás Akadémiával is megtette.

Pintér – egy megszakítással – 2009 és 2013 között dolgozott a győri kispadon, ahol két bronzérmet, majd 2013-ban bajnoki címet nyert, ezt követően lett a magyar válogatott szövetségi kapitánya (2013. december – 2014. szeptember).

További tartalmak