Musorujsag
Élő Eredmények

Dávid levitte Góliátot a Mennyei Megyei szezonzáróján

Dávid levitte Góliátot a Mennyei Megyei szezonzáróján

m4sport.hu
Hamisítatlan megyei rangadóval zárult Horti Gábor és az m4sport.hu országjárása.

„A nagyot érzők sejtették csak: ez nem lesz olyan könnyű menet, mint ahogyan a megyei bajnokság kiadta! A Taksony–Tököl Pest megyei előzetes promóció azt prognosztizálta, szigorúan a táblázatot és az eredményeket összevetve: a vasárnap délutáni mérkőzés egy pille könnyű kis ünnepi darab lesz, majd ezt követően jöhet a Taksony csapatagjainak összeborulása, az aranyérem durranós átvétele, szelfizés, instázás, a szokásos világgá kürtölés!

Ehelyett jött az ünneprontók diadala! Mert bizony a Tököl csapat kőkeményen odatette magát a vészhelyzethez, számukra tényleg „A menekülés a győzelembe” volt elfogadott! Úgy is lett! Már az elején bátran próbálkoztak a vendégek, aztán a védekezésben nem annyira erős csatár kolléga, Krasznai sporttárs simán bebólintotta saját kapuja jobb alsó sarkába a lasztit. Öngól! Ennyi volt összesen a taksonyiak öröme, alanyi jogon ritkán, akkor is terméketlenül dolgoztak az ellenfél kapujánál.

Nem dobta földhöz magát a kiesés elől sántikáló vendégcsapat, és olyan dacosak lettek, nekik voltak izgalmas jeleneteik. Aztán vagy elszórakozták vagy Patály középpályás mentett a gól Armaggedontól. A fordulás után is csípősek voltak a tököliek, mondhatni nem cicóztak, náluk volt a slukker! Egyenlítés egy vagány Boznánszky szabadrúgásból, majd fordítás egy tisztán, simán megítélhető és jól végrehajtott Králik büntetőből, egyből szomorú vasárnappá tette az elképzelt ünnepséget! A végén még szépen összedurrant Kozári Csaba taksonyi és Csajági Lajos tököli erő, elég szép kis durcáskodás, erőskaroskodás jött ki, ennek a zűrős, lökdösődős, rugdosódós ügynek a végét a két főhősnek kijáró, csitító piros lappal Fenyvesi független sportbíró zárta le!

Dávid megint levitte Góliátot!”

A teljes meccset az alábbi lejátszóra kattintva nézheti vissza.

További tartalmak