Musorujsag
Élő Eredmények

Pintér Attila távozik a Puskás Akadémiától

m4sport.hu
Több személyi változás is történt a felcsúti egyesületnél.
Debrecen-Mezőkövesd - Pintér Attila - MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Pintér Attila – MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Pintér Attila, aki az együttessel a Magyar Kupában ezüstérmes lett, a bajnokságban pedig a hatodik helyen zárt.

Az 52 éves tréner 2016 decemberében került az élvonalbeli Mezőkövesdtől az NB II-ben akkor listavezető, később bajnokként feljutó Puskás Akadémiához. A megbízatása három évre szólt. A felcsúti együttes a mostani bajnokságban a döntőbe jutással eddigi legnagyobb sikerét aratta a hazai kupában. A fináléban az Újpesttől kapott ki 2-2-es végeredmény után tizenegyesekkel 5-4-re.  A válogatott korábbi szövetségi kapitánya 11 győzelemmel, 10 döntetlennel és 12 vereséggel zárta a 2017/2018-as bajnokságot a Puskás Akadémiával.

Amint arról a klub honlapja beszámolt, Szalai László, a Puskás Akadémia utánpótlás szakmai igazgatója is távozik, úgyszintén közös meggyezéssel távozik.

A klub háza táján szerkezeti átalakítások is történnek. Komjáti András marad az első csapat klubigazgatója, mellette a jövőben Tóth Balázs dolgozik sportigazgatóként.

Az akadémia igazgatói posztját a mai naptól Takács Mihály tölti be, nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatónak Papp Bencét nevezték ki.

Az M4 Sport információi szerint Pintér Attila ahhoz az NB II-es Győri ETO-hoz térhet vissza, amellyel 2013-ban élvonalbeli bajnoki címet nyert.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek