Benczés Miklós túlszárnyalná Pintér Attilát

Javítana a Pintér-éra eredményein Benczés Miklós, a Puskás Akadémia FC új vezetőedzője. A felcsúti klub leszerződtette, majd kölcsönadta Ezekiel Hentyt Eszékre.

A Puskás Akadémia a hatodik helyen végzett az előző bajnoki szezonban, s története legnagyobb sikerét, a Magyar Kupa-döntőbe jutást is kivívta. A bajnokság után edzőváltás történt a felcsútiak kispadján, Pintér Attila távozott, s Benczés Miklós érkezett.A szakember korábban már dolgozott a Fejér megyeiekkel, akkor az élvonalba vezényelte az együttest, ám ezúttal még magasabbra emelte a lécet.

„Az első hatban szeretnénk végezni. Nyilván akkor lennék boldog, hogy ha az idei rekorderedményt túlszárnyalnánk, hiszen egy edzőnek az a kihívás, ha az elődeinél jobban szerepel” – mondta Benczés Miklós az m4sport.hu-nak.

A nyári átigazolási szezonban a klub kétéves szerződést kötött a tavasszal kölcsönben Felcsúton játszó Ezekiel Hentyvel, majd egy évre kölcsönadta Eszékre, az NK Osijeknek. A Videotontól visszatér nevelőegyesületéhez a védő Szolnoki Roland.