Musorujsag
Élő Eredmények

Feczkó Tamás: A második gólunk felháborító volt

m4sport.hu
Mindkét szakember győzni szeretett volna, de a kiváló találkozó után úgy értékelt, igazságos a döntetlen.
Herczeg András, a Debrecen vezetőedzője. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ragyogó mérkőzésen, hatgólos döntetlent játszott a Debrecen az MTK-val az OTP Bank Liga 5. fordulójának nyitómeccsén. A 85. percben még két góllal vezettek a vendégek, de a hazaiak a 95. percben otthon tartották az egyik pontot.

Nagyszerű meccset játszottunk, az elején egyéni hibából gólt rúgott az MTK, de a csapatom nem tört meg. Az elszántságért, lendületért dicséretet érdemelnek. Nagyon kell értékelni ezt a pontszerzést. Az MTK nagyszerű gárda, de mi is igazoltuk, hogy jók vagyunk” – mondta a találkozó után Herczeg András, a Loki vezetőedzője.

A szakember kiemelte, kétgólos hátrány után értékelni kell ezt az eredményt. „Nagyon büszke vagyok a srácokra” – mondta a szakember.

Feczkó Tamás, a fővárosi együttes szakvezetője szerint teljesen megérdemelt a Debrecen egyenlítő találata. „A második gólunk felháborító volt. Öt perc volt egy szabadrúgás elvégzésére és még sem tudjuk lereagálni. Szinte már megnyertük a meccset, de azzal a góllal visszahoztuk a Debrecent a meccsbe, utána pedig már csak a szerencsén múlt, hogy rúgnak még egyet vagy sem” – mondta a vezetőedző.

Kiemelte, 3-1-nél volt még három ziccerük, de azok kimaradtak és a mérkőzés képe alapján teljesen megérdemelt a döntetlen. „Mi kevesebb helyzetből rúgtuk a három gólt, a Debrecennek több lehetősége volt és jól is játszottak. Győzni jöttünk ide, megvolt minden esélyünk rá, csak magunkat okolhatjuk, hogy nem sikerült elvinni a három pontot” – mondta sportszerűen, de csalódottan.

További tartalmak