Musorujsag
Élő Eredmények
×

Mészöly Géza elkapkodottnak érzi menesztését

m4sport.hu
Mészöly Gézának csupán két és fél hónap adatott meg az ETO FC Győr kispadján. A kisalföldiek hét forduló után a tizenegyedik helyen állnak a húszcsapatos NB II. mezőnyében, összesen nyolc pontot gyűjtöttek a vezetőedzővel. A hirtelen búcsú nem csak a szakembert lepte meg a klubnál.

„A játékosok sem értették, nekik is derült égből villámcsapás volt. Ők sem tudták megmondani, hogy mi hiányzott, szinte azt mondták, hogy minden rendben volt, egyedül a hazai győzelem nem volt rendben. A futball az eredményességre megy, és egy tulajdonos dönthet így, de kapkodásnak érzem. Persze lehet, hogy én elfogult vagyok Mészöly Gézával szemben” – mondta saját menesztése kapcsán a tréner.

Mészöly Géza munkáját a Csákvár ellen hazai pályán elszenvedett 3–1-es vereség után köszönték meg, azt a szakember elismeri, otthon ennél többre lett volna szükség.

Az 51 esztendős edző nem marad feladatok nélkül, energiáit a család nevével fémjelzett utánpótlás-egyesület berkein belül kamatoztatja.

A győriek egyelőre nem jelentették be Mészöly Géza utódját. A csapat szeptember 16-án a Budafokot fogadja, ahol megszerezhetik idei első győzelmüket odahaza.

További tartalmak