Musorujsag
Élő Eredmények

U19-es siker ára: agyrázkódás után gólpassz, majd irány a kórház

U19-es siker ára: agyrázkódás után gólpassz, majd irány a kórház

M4 Sport
Nem sokkal beállása után ollózva igyekezett gólt szerezni, de rosszul ért földet és keményen beütötte a fejét. Kiss Tamás mégis visszatért a pályára a szlovének elleni U19-es Eb-selejtezőn, majd három percen belül óriási részt vállalt a győztes gólból – miközben előtte enyhe agyrázkódást szenvedett.

Az Európa-bajnoki selejtezők első körének csoportküzdelmeit hazai pályán vívhatja a magyar válogatott, mely a szlovénok elleni fordítással és 2-1-es győzelemmel nagy lépést tett a továbbjutást érő első két hely megszerzéséért.

Kiss Tamás még hátránynál lépett pályára a második félidő elején. A 63. percben látványos mozdulatával már a vezetés megszerzésére törekedett, de célt tévesztett, ráadásul komolyan megsérült a talajfogásnál. Az ápolásnál az orvosi stáb rögtön azt vizsgálta, mennyire van képben, láthatóan megzuhant a fejét ért ütéstől.

 

Ám alighogy visszatért, a labdaszerzésével indult el az az akció, melynek végén Szoboszlai Dominik pompásan szöktette, Kiss pedig tökéletesen tálalt Schön Szabolcs elé, aki nem hibázta el a ziccert.

 

Mint utóbb kiderült, a korábbi peches földet érés megetette a hatását, a hajrában le kellett cserélni, és a csakfoci.hu információi alapján a Heim Pál Kórházba vitték, ahol koponya CT-vizsgálaton esett át, melyen kiderült, Kiss enyhe agyrázkódással készítette elő a győztes találatot.

Az M4 Sport és az m4sport.hu az U19-es válogatott további két hazai Eb-selejtezőjét Koszovó (szombat, 19:30) és Ausztria ellenit (kedd, 15:30) is élőben közvetíti.

Borítókép: Kiss Tamás (fotó: mlsz.hu)

További tartalmak