Musorujsag
Élő Eredmények

Szalai Ádám nincs jól, nem játszhat a Leverkusen ellen

Szalai Ádám nincs jól, nem játszhat a Leverkusen ellen

MTI
Szalai Ádám, a Hoffeinheim labdarúgója nem léphet pályára a Bayer Leverkusen elleni mérkőzésen a német bajnokság szombati játéknapján.

„Ádám hiányozni fog, mert még nincs tökéletes állapotban. Már jobb a gyomra, de még mindig fejfájásra panaszkodik” – nyilatkozta pénteken Julian Nagelsmann vezetőedző.

A magyar válogatott csapatkapitányát szerdán, az RB Leipzig otthonában 2-0-ra elveszített kupameccs első félidejében le kellett cserélni, mert nem érezte jól magát, hányingere volt.

Gulácsi Péter, és az ugyancsak magyar válogatott Willi Orbán lipcsei csapata szombaton Dárdai Pál vezetőedző együtteséhez, a Hertha BSC-hez látogat. Az RB Leipzig szakvezetője, Ralf Ragnick rendkívül elismerően nyilatkozott a berliniek magyar tréneréről.

„Nagy dicséret illeti Dárdait, aki remek munkát végzett az elmúlt néhány évben. Megemelem előtte a kalapomat” – közölte Ragnick.

A tizedik forduló előtt az RB Leipzig az ötödik, a Hertha BSC a hatodik, a Hoffenheim a nyolcadik, a Bayer Leverkusen pedig a 12. helyen áll a Bundesliga tabelláján.

További tartalmak