×

Kovács István: Remélem, a körítés mellé tartalom is párosul részünkről

Elkészült az új Sóstói Stadion, így három év után hazaköltözött a MOL Vidi FC. Az új aréna, amelyet a székesfehérváriak az Újpest ellen elmaradt bajnokival avatnak fel, 15 ezer férőhelyes lett.

„Nagyon örülök, hogy végre visszatérhettünk Fehérvárra. Azon kevés játékosok egyike vagyok a jelenlegi keretből, aki még játszott a régi stadionban. Örömteli számomra, hogy ez a nap is egyre közelebb van, amikor újra itt játszhatunk. Remélem nagyszerű sportélményekkel gazdagodunk az új sportlétesítményben, amelyről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Remélem, hogy a körítéshez tartalom is párosul majd a részünkről, és akkor tényleg olyan élményekkel lehetünk gazdagabbak hétről hétre, amilyeneket szeretnénk” – beszélt megújult otthonukról Kovács István, aki 2012 óta erősíti a székesfehérváriakat.

Kovácsik Ádám, a Vidi válogatott kapusa nem játszott a régi stadionban, így az első pillanatokban olyan érzések fogták el, mintha egy új csapatba érkezett volna: „Nagyon várom, hogy az első mérkőzésemet lejátszhassam Sóstón. Közel száz meccset vívtam már meg a Vidi színeiben, de sajnos még Sóstón nem sikerült futballoznom.”

A Vidi és az Újpest párharca az utóbbi években rendre felejthetetlen mérkőzéseket hozott, így érdemes lesz kilátogatni a fehérvári arénába, vagy velünk tartani az M4 Sporton és az m4sport.hu-n szerdán 19:00-tól.