Musorujsag
Élő Eredmények

Saját kérésére távozik Kisvárdáról a vb-t is megjárt csatár

kisvardafc.hu
Saját kérésére távozik az OTP Bank Ligában utolsó előtti Kisvárdától a fehérorosz-ukrán kettős állampolgárságú Artem Milevszkij.

A klub honlapjának tájékoztatása szerint az ötvenszeres ukrán válogatott, a 2006-os, németországi világbajnokságot is megjárt támadó visszatér nevelőegyesületéhez, a fehérorosz Dinamo Breszthez, ahol pályafutása végéig játéklehetőséget, utána pedig munkalehetőséget kap.

A 35 éves Milevszkij a téli felkészülés első napján arra kérte a kisvárdai vezetőséget, hogy bontsák fel 2019 nyaráig érvényes szerződését. „Bármennyire is sajnáljuk a kialakult helyzetet, úgy döntöttünk, hogy nem állunk Artem Milevszkij kérésének útjába” – idézi a kisvardafc.hu Révész Attila sportigazgatót.

Artem Milevszkij augusztus végén szerződött Kisvárdára, nyolc bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, ötször a kezdőcsapat tagjaként. Összesen összesen 459 percet töltött a pályán, két gólpasszal segítette csapatát. A Kisvárda 18 forduló után 16 ponttal a 11., utolsó előtti helyen áll az OTP Bank Ligában, egy ponttal lemaradva a már bennmaradó helyen álló Diósgyőrtől.

További tartalmak