Musorujsag
Élő Eredmények

Fiatal szír támadó a Fradiban

Fiatal szír támadó a Fradiban

fradi.hu
A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy lecsapott az elmúlt éveket a Juventus utánpótlásában töltő 18 éves szír támadóra, Ammar Ramadanra.

Ramadan édesapja Szíriában az első osztályban játszott, a család 2015 októberében érkezett Olaszországba. Az ifjú labdarúgó a lombardiai junior ligában kezdett, és a Cimianóban nyújtott teljesítménye alapján került a Juvéba – kezdi a bemutatását a fradi.hu.

A torinóiaktól, ahol az U17-es együttesben saját bevallása szerint nagyrészt a csatárok mögött számítottak rá, 2018 decemberében távozott.

A szír U19-es válogatottban góllal bemutatkozó Ramadannal kapcsolatban az egyelőre nem derült ki, a felnőtteknél számolnak-e vele a listavezetőnél, és bár a klub nem számolt be róla, a futballista az Instagramon közzétette, másfél évre kötelezte el magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

تحدي جديد مع متصدر الدوري المجري FERENCVÁROSI TC عقد احتراف لمدة عام ونصف مع فريق الشباب والرجال. كل الشكر لفريقي السابق جوفنتوس والذي عشت معه وقت ممتع. والشكر أيضا لجمهور فريقي الجديد FERENCVÁROSI TC الذي شجعني منذ لحظة وصولي . والشكر ايضا لجمهور سوريا الحبيبة التي تساندني على الدوام. A new challenge with the leaders of the Hungarian league FERENCVRROSI TC Professional contract for a year and a half with the youth team and first team. All thanks to my former team Juventus and I have had a good time with him. Thanks also to theFERENCVÁROSI TC fans who encouraged me from the moment I arrived. I also thank the beloved Syrian fans who always support me. #Ammar_Ramadan #ferencvarosi_torna_club#

Ammar Ramadan (@imammarramadan) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Ammar Ramadan (forrás: fradi.hu)

További tartalmak