×

A Puskás Akadémiánál vasárnap edzés lesz, mert szombaton szabadnap volt

Eredetileg pihenőnap lett volna vasárnap a Puskás Akadémia labdarúgói számára, de Radoki János vezetőedző úgy látta, a játékosok szombaton pihentek eleget Szombathelyen, így edzést tart a keretnek.

Radoki János bizakodó a DVSC elleni bajnoki előtt (Fotó: pfla.hu) Radoki János nem titkolta csalódottságát a Hali elleni meccs után (Fotó: pfla.hu)


„Hát, ha azt tudnám volna” – válaszolta sajátos magyarsággal és a rá jellemző stílusban a Puskás Akadémia vezetőedzője, mikor a Haladás vendégeként elszenvedett háromgólos vereség okáról kérdeztük.

Radoki János azt azért hozzátette, már a hétközi edzéseken is látszott, hogy a játékosok nem pörögnek maximális fordulatszámon, amit a szakmai stáb szerdán szóvá is tett nekik.

„Mondtuk, hogy fejben és edzésmunkában át kell állni. Hát, a csapat azt gondolta, másképpen csinálja, ma meglett ennek az eredménye” – fogalmazott Radoki, aki ezúttal sem titkolta csalódottságát, és ennek megfelelően jár el.

„Normál esetben vasárnap szabadnap lett volna, de ez a szabadnap szombaton volt. Szóval vasárnap már a kupameccsre készülünk, és talán már a csapat is tudni fogja, hogy többet kell beletenni, ha meccset akarunk nyerni.”

A Puskás Akadémia 26 forduló után 30 ponttal a kilencedik helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján, szerdán az NB II-es Soroksár otthonába látogat a Magyar Kupa-negyeddöntő első meccsén.