Musorujsag
Élő Eredmények

Az MTK halasztana, a Haladás nem engedné – hogyan dönt az MLSZ?

m4sport.hu
Az M4 Sport információi szerint a Haladás nem egyezett bele az MTK kérelmébe, a fővárosi klub a keret jelentős részét érintő vírusfertőzés miatt kérte a két csapat szombatra, az OTP Bank Liga 28. fordulójára kiírt bajnoki mérkőzésének elhalasztását.
(fotó: MTI/Czagány Balázs) (fotó: MTI/Czagány Balázs)

Az MTK csütörtöki közleményében állítja, nem áll rendelkezésre annyi játékos, amellyel vállalni tudnák a szombati találkozót, de a kiesés elől menekülő, jelenleg sereghajtó, az elmúlt hetekben azonban remek formát mutató Haladás mindenképpen szeretné az eredeti időpontban lejátszani a mérkőzést, ellenkező esetben a hátralévő hat bajnoki forduló teljesítésére kevesebb idő állna rendelkezésükre, amely negatívan hatna bennmaradási esélyeikre.

Az MTK 27 fordulót követően 34 ponttal a tabella 7. helyén áll, 7 ponttal megelőzve a 11., már kieső helyen álló DVTK-t. A Haladás lemaradása 8 pont a már bennmaradást érő 10. helyen álló Kisvárda mögött.

Az M4 Sport úgy tudja, az MLSZ fellebbviteli bizottsága csütörtökön tárgyalja és hoz határozatot a vitás kérdésben, hivatalos közlemény pénteken várható.

Mindkét fél álláspontja érthető, a szituáció nem könnyű. Kíváncsiak vagyunk, olvasóink hogyan vélekednek a kérdésben:

További tartalmak