Musorujsag
Élő Eredmények

Szoboszlai Dominik elárulta, hol képzeli el magát három év múlva

m4sport.hu

Szoboszlai Dominik a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben több jövőjét érintő kérdésre is válaszolt.

(fotó: /twitter.com/redbullsalzburg) (fotó: /twitter.com/redbullsalzburg)

A Red Bull Salzburggal osztrák bajnok és kupagyőztes játékos élete legjobb döntésének nevezte, hogy Ausztriába szerződött. Ezt támasztja alá, hogy tavasszal beverekedte magát az első csapatba, az Európa Liga kieséses szakaszában is lehetőséget kapott, a 2019/20-as szezonban pedig biztosan BL-főtáblás lesz csapatával, elsődleges céljai között szerepel, hogy megmutassa magát a klubfutball legrangosabb színpadán.

A topligákban már most komoly az érdeklődés a 18 éves futballista iránt, aki márciusban a felnőtt válogatottban is bemutatkozott, a horvátok elleni győztes meccsen volt először kezdő címeres mezben. Az átigazolási pletykák hozzá is eljutnak, és bár konkrét ajánlatról nem tudott beszámolni, az elmondta, hogy a Juventus, a Bayern, az Arsenal és az Ajax már konkrét érdeklődést mutatott irányába, ami hízelgő számára.

Arra a kérdésre is konkrét választ adott, hol képzeli el magát három év múlva (salzburgi szerződése 2022-ben jár le): „a spanyol vagy az angol első osztályban, egy dobogós csapatban”.

Ez jelen állás szerint Manchester Cityt, Liverpoolt, Chelsea-t, Barcelonát, Atlético Madridot vagy Real Madridot jelentene.

Így legyen.

További tartalmak