Korábbi Vidi-tréner lehet a Puskás Akadémia új edzője

Információink szerint a Vidi korábbi mestere, Joan Carrillo lesz az OTP Bank Ligában szereplő Puskás Akadémia új vezetőedzője.

A Puskás Akadémia a mostani szezonban sokáig a kiesés elől menekült, a 32. fordulóban aratott Újpest elleni győzelmével viszont kivíta a bennmaradást – jelenleg 7. a tabellán, s a legrosszabb esetben sem zár a 8. helynél lejjebb a tabellán.

A klub a 2018/19-es kiírás közben kétszer is edzőt cserélt: a szezont Benczés Miklóssal kezdte a csapat, a 17 forduló után viszont megköszönték a munkáját, s Radoki János vette át a 9. helyen álló együttest. Csakhogy a magyar születésű német szakemberrel 13 bajnokijából csak négyet nyert meg a csapat (nyolc vereség és egy döntetlen mellett), a klubvezetés így Radokitól is elköszönt.

Jelenleg kényszerből a klubigazgató, Komjáti András vezeti a felcsúti csapatot, s bár korábban Kuttor Attila és Bódog Tamás neve is felmerült, most úgy tűnik, a klub Joan Carrillo személyében megtalálta új vezetőedzőjét.

A spanyol tréner a Gironában kezdte edzői pályafutását, ahol 2006. júliusa és 2007. februárja között vezetőedzőként dolgozott, majd 2010 és 2011 között 42 meccsen volt Mauricio Pochettino asszisztense az Espanyolnál.

Ezt követően jött Magyarországra, ahol Paulo Sousa mellett három szezon át volt az akkori Videoton másodezője. A portugál tréner távozása után, 2014 nyarán Carrillo vette át a fehérvári csapat irányítását, amellyel a 2014/15-ös szezonban bajnokságot nyert.

Ezt követően az Almeríát, a Hajduk Splitet és a Wisla Krakówt irányította, a lengyelektől 2018 nyarán távozott, azóta nem edzősködött.