Élő stream csatornák X

Magyar foci UEFA EURO 2020 Válogatott UEFA EURO 2020 - Hírek

Az UEFA elnöke elégedett a Puskás Aréna építésével

| Forrás: MLSZ
Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szlovén elnöke elégedetten nyilatkozott, miután vasárnap ellátogatott az épülő Puskás Arénába.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint Csányi Sándor elnök vasárnap délelőtt Fürjes Balázs államtitkár társaságában fogadta az UEFA vezetőjét. A találkozóra az épülő Puskás Arénában került sor, a jövő nyári Európa-bajnokság egyetlen olyan stadionjában, amelyet teljes mértékben újonnan vehetnek birtokba a szurkolók és a csapatok.

Az informális látogatás részeként a sportvezetők megtekintették a stadion már készen álló létesítményeit, eközben az aréna közepén az Európa-bajnoki trófeát mintázó hőlégballon jelképezte a bő egy év múlva induló kontinenstornát.

Aleksander Ceferin elmondta: csak a dicséret hangján szólhat a női Bajnokok Ligája-döntőről – amit szombaton játszottak Budapesten – és annak megszervezéséről, illetve nagyon elégedett a stadionépítkezéssel is, és nagyon várja a létesítmény novemberi megnyitását.

(fotó: MLSZ)

(fotó: MLSZ)

Ceferin a női BL-döntő mellett azért is tartózkodik a magyar fővárosban, mert pénteken az UEFA 55 tagállamának elnökei és főtitkárai tanácskoztak egymással.

Vasárnap az MLSZ Szurkolói klub nyereményjátékának tíz győztese is – a szurkolók között elsőként – belülről nézhette meg az új Puskás Arénát, sőt, az Eb  nagykövetei, Gera Zoltán, Luís Figo és Nuno Gomes egy-egy Eb-jeggyel lépte meg őket.

További Hírek