Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Giuseppe Sannino a Bp. Honvéd új vezetőedzője

m4sport.hu
Az NB I 2018/19-es szezonját a negyedik helyen záró és kupadöntős Budapest Honvéd hétfőn menesztette Supka Attila vezetőedzőt, kedden pedig hivatalos honlapjukon közölték, hogy helyét az olasz Giuseppe Sannino veszi át a kispadon.
(fotó: honvedfc.hu) Giuseppe Sannino (fotó: honvedfc.hu)

A klub kedden a honlapján jelentette be az együttműködést, részleteket azonban nem közölt róla, így azt sem jelezte, hogy az új tréner mennyi időre írt alá.

A 62 éves olasz szakember edzői pályafutása során majd’ két tucat csapatnál fordult meg: olyan csapatokat irányított, mint például a szebb napokat megélt Chievo és Palermo, hazáján kívül dolgozott Angliában (Watford) és Görögországban (APO Levadiakos), legutóbb pedig a Novaránál vállalt munkát.

A Honvéd történetében Sannino lesz az ötödik olasz szakember. Legutóbb Marco Rossi bajnoki címre vezette a gárdát 2017-ben.

Az OTP Bank Liga idényének befejezése óta beindult a mozgás a kispadokon, a kieső MTK menesztette Lucsánszky Tamást,  Pakson a távozó Csertői Attilát Tomiszlav Szivics váltotta, illetve a Puskás Akadémiánál is garantáltan új vezetőedző lesz.

További tartalmak