Musorujsag
Élő Eredmények

Bajnok a Ferencváros női labdarúgócsapata

MTI
A Ferencváros nyerte a női labdarúgó NB I aranyérmét, miután a döntő második összecsapásán vendégként 3-0-ra legyőzte az MTK Budapest együttesét.

Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc első felvonásán hétfőn házigazdaként hátrányból fordítva 2-1-re nyert az FTC.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a kevés helyzetet hozó első félidő hajrájában a válogatott Fenyvesi Evelin egyéni megmozdulás végén juttatta vezetéshez a ferencvárosiakat, akik a második félidő közepén döntötték el a találkozó és az aranyérem sorsát: a 62. percben Pusztai Sára, a 67. percben Csigi Eszter talált be a hazaiak kapujába.

Az FTC női labdarúgói 2015 és 2016 után harmadszor lettek bajnokok, a legutóbbi öt döntőben a ferencvárosi együttes volt a nyolcszoros aranyérmes MTK ellenfele.

A férfiak után így a nőknél is a Ferencvároshoz került az élvonalbeli aranyérem.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Klopp óriási figura, slágergyanús nótával üzent a kritikusoknak
A szombati, Tottenhem elleni <a href="https://www.m4sport.hu/bajnokokligaja/cikk/2019/06/01/kloppal-tert-vissza-europa-tronjara-hatodszor-bl-gyoztes-a-liverpool/" target="_blank">Bajnokok Ligája-győzelem </a>után láthatóan felszabadultak az érzelmek a Liverpool német mesterében, Jürgen Kloppban, aki egy félig-meddig saját szerzeményel énekelte ki magából a korábbi évek csalódásait.
Bajnokok Ligája