×

Szlovákiai középpályással erősített az Újpest

Mészáros Karollal erősítette meg keretét az Újpest FC labdarúgócsapata. A középpályás előző idényben az első osztályú Szombathelyi Haladás csapatában játszott, azelőtt a DVSC együttesében is megfordult a magyar élvonalban.

Mészáros Karol az Újpest új szerzeménye. (Forrás: ujpestfc.hu)
A korábbi U21-es szlovák válogatott hazájában a Slovanban mutatkozott be a felnőttek között, 86 mérkőzésen 14-szer talált be az ellenfelek kapujába a pozsonyi alakulatban, és ez idő alatt részese lehetett két bajnoki címnek is.
"Három és fél éve kerültem Magyarországra, a Puskás és a Debrecen után a Haladásba szerződtem, egészen az idei szezon végéig Szombathelyen játszottam. Számomra nagyon nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország egyik legnagyobb múlttal rendelkező csapatához igazoltam, főleg azért, mert apukámnak az Újpest a kedvence, egészen kicsi korától. Így természetesen én is tudom, hogy milyen múltja van Újpestnek és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Szeretnék hamar beilleszkedni, és sikerekhez segíteni a csapatot" - nyilatkozta az aláírást követően Mészáros a klub honlapjának.