Musorujsag
Élő Eredmények

Játékost cserélt az Újpesttel a Kövesd, ahonnan EL-selejtezős is szemezgetett

m4sport.hu
Miközben Nagy Dániel aláírt a Mezőkövesdhez, ugyanezt tette Koszta Márk Újpesten, aki nem az egyetlen távozó a borsodi együttestől, ugyanis Szalai Attila a ciprusi Apollon Limaszolban folytatja.

A Nagy-Koszta cserét mindkét klub elégedetten konstatálta. A Mezőkövesden kikötőt, három éves szerződést szignózó Nagy az őszi sérülése után nem tudta tartósan visszaverekedni magát az Újpestbebe, míg az ellentétes utat bejáró Koszta inkább kiegészítőember volt a frontvonalban, aki ritkán játszotta végig a meccseket, ha egyáltalán kezdőként számítottak rá.

Bár a szerepük nem teljesen egyforma, előbbi inkább középpályás, utóbbi pedig támadó, mindketten négy góllal zárták a mögöttünk hagyott szezont.

Budapest, 2019. április 6. A mezőkövesdi Szalai Attila (b) és Lacina Traoré, az Újpest játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott Újpest FC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2019. április 6-án. Az Újpest 2-1-re győzött. MTI/Czagány Balázs Szalai Attila EL-selejtezőn debütálhat új csapatában (fotó: MTI/Czagány Balázs)

Az Európa Liga selejtezőjében érdekelt Apollon Limaszol a Facebook-oldalán jelentette be Szalai megszerzését. A védő két évet húzott le a Kövesdnél, az elmúlt évad végére viszont kiszorult a csapatból. A korábban a Rapid Wiennél pallérozódó futballista július 11-én a litván Kauno Zalgirisz ellen mutatkozhat be.

További tartalmak