Musorujsag
Élő Eredmények

Egy korábbi Fradi- és egy korábbi Vidi-játékossal erősített a ZTE

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligába feljutó Zalaegerszeg a klub hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta Radó Andrást és Nikola Mitrovicot.
Nikola Mitrovic (balra) és Radó András Zalaegerszegen folytatja pályafutását (Fotó: ztefc.hu) Nikola Mitrovic (balra) és Radó András Zalaegerszegen folytatja pályafutását (Fotó: ztefc.hu)

Radó András egy plusz egy, Nikola Mitrovic pedig egy évre kötelezte el magát Zalaegerszegen – írja a ztefc.hu.

Radó 2015-ben igazolt a Haladástól a Ferencvároshoz, amelynek színeiben első szezonjában 25 bajnoki találkozón hat gólig jutott. A 25 éves csatár a zöld-fehérekkel bajnoki címet és két Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett. Radó 2017 nyarán a Puskás Akadémiához szerződött, ahonnan most Zalaegerszegre helyezte át székhelyét.

A 32 esztendős Nikola Mitrovic számára nem ismeretlen az NB I-es közeg: Újpesten egy, a Videotonnál két szezont töltött, utóbbival az Európa Liga csoportkörét is megjárta. A magyar élvonal után megfordult a Maccabi Tel-Avivban, Kínában, Cipruson és Szerbiában is, majd 2018-ban a Wisla Krakow szerződtette, legutóbb pedig az azerbajdzsáni Keshla FK színeiben szerepelt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Változott a nyitóforduló menete az OTP Bank Ligában
Miután a kispestiek kérésére a két csapat megegyezett egymással az MLSZ hozzájárult, hogy felcserélődjenek a Honvéd–DVTK párharc 1. és 12. fordulós pályaválasztói jogai az OTP Bank Ligában.
OTP Bank Liga