Elek Gábor üzenete a Fradi focistáinak: Eljött az ideje, hogy Európát is bevegyük

A Ferencváros labdarúgócsapata szerdán este játssza első BL-selejtezőjét hazai pályán a bolgár Ludogorec ellen. A találkozó előtt a zöld-fehér egyesület tagjai üzentek a komoly megmérettetésre készülő labdarúgóknak.

Kazi Tamás, magyar bajnok gátfutó, a Fradi jégkorongcsapatának tagjai, és edzője, Fodor Szabolcs, a zöld-fehérek atlétái, Galambos Tibor és Szabó László, a női kézilabdacsapat edzője, Elek Gábor, valamint a világbajnok birkózó, Bácsi Péter is megfogalmazta jókívánságait az összecsapás előtt, melyet az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetít szerdán 20:00-tól.

„Magyarországon egyértelműen meghatározóak vagyunk, futballban – kezdte Elek Gábor. – Most eljött a pillanat, hogy Európát is bevegyük.”

Kazi Tamás bízik benne, hogy a zöld-fehérek minél tovább jutnak a Bajnokok Ligájában, mert minden fradista álma, hogy főtáblára jusson a csapat. Kiemelte, ez rajtuk és a szurkolókon nem fog múlni.

„Nyomjátok keményen, Fradi-szívvel” – üzent a hokisok edzője, Fodor Szabolcs, míg Bácsi Péter „csak” annyit kért: „meg se álljatok a BL-főtábláig”.