Musorujsag
Élő Eredmények

Három nappal a visszavágó előtt távozott a Honvéd El-ellenfelének edzője

MTI
Távozott posztjáról a Budapest Honvéd Európa-ligás ellenfelének, a Zalgiris Vilniusnak a vezetőedzője, Marek Zub.
Budapest, 2019. július 11. A kispesti Batik Bence (b2) és Ivan Lovrić (b3), valamint Rolandas Baravykas (b) Klemen Bolha (j2) és Saulius Mikoliunas, a litván csapat játékosai a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének első fordulójában játszott Budapest Honvéd - Zalgiris Vilnius mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2019. július 11-én. MTI/Szigetváry Zsolt A kispesti Batik Bence (b2) és Ivan Lovrić (b3), valamint Rolandas Baravykas (b) Klemen Bolha (j2) és Saulius Mikoliunas, a litván csapat játékosai a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének első fordulójában játszott meccsen (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A litván klub hétfőn Twitter-oldalán jelentette be, hogy a lengyel szakember idény végéig szóló szerződésében volt egy záradék, mely szerint bármelyik fél felbonthatta a megállapodást a nyáron, ezzel pedig élt Zub, aki így közös megegyezéssel távozik.

Az El-selejtező első fordulós párharcának első mérkőzésén a Budapest Honvéd 3–1-re győzött az Illovszky Rudolf Stadionban, a visszavágót csütörtökön rendezik Vilniusban.

Azt egyelőre nem tudni, ki irányítja azon a találkozón a hazai együttest.

További tartalmak