Musorujsag
Élő Eredmények

Elefántcsontparti támadót szerződtetett Norvégiából a Fradi - hivatalos

vg.no
A norvég bajnokság előző szezonjának leggólerősebb futballistája, Franck Boli a Fradiban folytatja - jelentette be hivatalos oldalán a zöld-fehér klub.
Franck Boli (fradi.hu) Franck Boli (fradi.hu)

A Ferencváros szerződtette a norvég élvonalbeli Stabaek támadóját, a 25 esztendős Franck Bolit. Az elefántcsontparti csatár az előző évben 17 góllal a norvég bajnokság gólkirálya lett, de ebben a szezonban is van már nyolc találata.

Az elsősorban középcsatárként – emellett irányítóként és szélsőként is – bevethető Franck Boli 19 esztendősen mutatkozott be első profi klubjában, a norvég élvonalbeli Stabaekben.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a Ferencvárosban folytathatom a pályafutásomat, külön öröm, hogy együtt játszhatok Tokmackal, akit már régebbről ismerek nyilatkozta első fradi.hu-nak adott interjújában az elefántcsontparti játékos. – Amikor megtudtam, hogy érdeklődik irántam a Ferencváros, egyből Tokmac volt az, aki minden szükséges információval ellátott. Sok nagyszerű dolgot mondott a klubról, majd mikor találkoztam a klub képviselőivel, biztos voltam benne, hogy ez a legjobb választás. Imádok gólt szerezni, ezért élek.”

A Dinamo Zagreb elleni BL-selejtezőre készülő Fradinak Boli a hetedik nyári igazolása, ráadásul a második játékos lehet, akit Norvégiából szerződtet a csapat, februárban ugyanis szintén norvég együttestől érkezett a BL-selejtezőkön már három gólnál járó Tokmac Nguyen.

További tartalmak