Musorujsag
Élő Eredmények

Böde: Visszaköltözés? Egyszerűen bepakoltam a cuccom és hazajöttem

m4sport.hu
A Ferencvárostól hét év után hazatérő Böde Dániellel a soraiban vág neki az OTP Bank Liga 2019/2020-as szezonjának a Paks. A közönségkedvenc csatár az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában elmondta, számára nem jöhetett szóba a Fradin kívül másik csapat, csak a Paks.

„Számomra egyértelmű volt, hogy Paksra jövök. Akkor sem kerülhetett volna szóba másik csapat, ha esetleg a Paks kiesik, de hál’istennek ez nem történt meg” – mondta a fővárosi zöld-fehérekkel két bajnoki címet is begyűjtő Böde, aki tíz gól fölött termelne a soron következő idényben régi-új együttesének színeiben.

„Még a jelen vagyok, aztán a jövőt már nem biztos, hogy velem kell hosszú távon elképzelni, de úgy gondolom, két, három évig még tudom segíteni a csapatot.”

A Budapestről való visszatéréséről a tőle megszokott őszinteséggel válaszolt: „Visszaköltözés? Egyszerűen bepakoltam a cuccomat és hazajöttem.”

A paksiak a 2019/2020-as szezont a Kisvárda otthonában kezdik augusztus 3-án 19 óra 30 perckor. A találkozót élőben közvetíti az m4sport.hu.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Három ok, amiért a Waltner-csapat lehet a szurkolók kedvence az új NB I-es szezonban
Igazi szerethető kiscsapatként vág neki az OTP Bank Liga szombaton rajtoló 2019/20-as szezonjának a Kaposvári Rákóczi, amely öt év után jutott vissza az élvonalba. Az emberek általában szeretnek a kicsinek, az eséytelennek szurkolni, Waltner Róbert együttesének keretét látva pedig elmondható, a tavalyi idény NB II-es ezüstérmese a pénz helyett elsősorban futballistái játéktudásában és szakmai stábja hozzáértésében bízik.
OTP Bank Liga
A címvédő nélkül rajtol el a 118. NB I-es szezon
Szombaton rajtol a labdarúgó OTP Bank Liga 2019/2020-as szezonja, a nyitóforduló azonban csonka lesz, mivel a Bajnokok Ligája-selejtező miatt a címvédő Ferencváros és a legutóbb bronzérmes Debrecen rangadóját elhalasztották.
OTP Bank Liga