Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nagy Dániel lendíthet a Mezőkövesd támadójátékán

Nagy Dániel lendíthet a Mezőkövesd támadójátékán

M4 Sport
Kilőtt a rajtnál a Mezőkövesd, amely két forduló után -az újoncokat legyőzve-hibátlanul, mindössze rosszabb gólkülönbsége miatt áll a tabella második helyén a MOL Fehérvár mögött. A borsodiak a 3. fordulóban a Puskás Akadémia ellen lépnek pályára, a gólszerzést új nyári szerzeményüktől, Nagy Dánieltől is remélik.

A találkozót kizárólag az m4sport.hu-n láthatja élőben szombaton 19:30-tól.

„Sosem egyszerű egy újonc csapat ellen játszani, mert feljutottak, motiváltak, viszi őket e lendület. Szóval úgy gondolom, két nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, ami látszódott is a Zalaegerszeg ellen, de Szappanos remek teljesítményének is köszönhetően sikerült megnyernünk azt a mérkőzést, legutóbb a Kaposvár ellen már egy jobb teljesítménnyel, megérdemelten nyertünk” – értékelte az elmúlt két fordulót és a megszerzett hat pontot a kövesdiek játékosa, Nagy Dániel.

Nagy Dániel lendíthet a matyóföldiek támadójátékán. A nyáron Koszta Márkért cserébe megszerzett játékosnak meghatározó szerepe volt a győzelemben a Kaposvár ellen. A korábbi újpesti játékos azért döntött a váltás mellett, mert úgy érezte, nem tudja azt a teljesítményt nyújtani a lila-fehéreknél, ami elvárnak tőle.

„Itt Mezőkövesden jóval szabadabb kezet kapok, mint Újpesten. Nemcsak nekem, hanem minden támadónak itt Kövesden egy kreatívabb feladatot ad Kuttor Attila. Nem igazán szabja meg, ki merre menjen, hanem figyeljük egymás mozgását és arra reagálunk.”

A beilleszkedéssel Berecz Zsombornak sem volt problémája. A 23 éves középpályást a MOL Fehérvártól vette kölcsön a klub, ahol a legutóbbi évadban 14 tétmérkőzésen jutott szerephez.

„Nem szerettem volna, hogy így történjen, de így alakult – mondta Berecz Zsombor, aki kevés lehetőséget kapott a fehérváriaknál, így a több játékperc reményében igazolt Mezőkövesdre. – Tisztában vagyok azzal, hogy itt ugyanúgy teljesítenem kell, nem dobják ingyen oda a lehetőséget.”

A Mezőkövesd a következő fordulóban azt a Puskás Akadémiàt fogadja, amely a rajton 3-1re legyőzte Nagy Dániel korábbi csapatát. Ha a Kövesd nyer a Puskás ellen, akkor 3/3 lesz a mérlege, amellyel új rekordot állítanának fel, hiszen amióta az élvonalban van az együttes, soha nem kezdték 3 győzelemmel az idényt.

További tartalmak