Légiósok Válogatott UEFA EURO 2020 - Hírek

Rossinak egy játékosáról már biztos le kell mondania a szlovákok ellen

| Forrás: dac1904.sk
Klubcsapata, a DAC honlapján jelentette be, hogy Kalmár Zsolt még a héten térdműtéten esik át, aminek következtében biztosan kihagyja a magyar válogatott közelgő Európa-bajnoki selejtezőjét.
 

A dunaszerdahelyiek csapatkapitánya hónapok óta küszködik térdszalagjai krónikus gyulladásával, és az orvosi szakvélemények alapján nincs értelme tovább halogatni, hogy kés alá feküdjön. A beavatkozást a városi kórházban végzik el. Előreláthatólag négy-hat hét kihagyás vár a fuballistára.

„A problémáim még a tavaszi szezon előtt kezdődtek, és fokozatosan kipróbáltuk a konzervatív kezelés összes lehetőségét. Sajnos ezek nem segítettek megszüntetni a fájdalmat, ezért mutattam meg a térdem több magyarországi és szlovákiai szaktekintélynek is. Megegyeztünk abban, hogy megnyitják és kitisztítják”idézte a 24 éves futballistát hivatalos oldalán a klub.

Mivel leghamarabb a következő hó végén játszhat ismét, eldőlt, hogy Marco Rossi nem számíthat rá a szeptember 9-i szlovákok elleni hazai Eb-selejtező, és az azt megelőző montenegrói felkészülési mérkőzés keretében. A szövetségi kapitány eddig mindig behívta a 15-szörös válogatott középpályást, tíz általa dirigált meccsből hatszor pályára is küldte, négyszer kezdőként.

Az M4 Sport és az m4sport.hu a magyar válogatott valamennyi mérkőzését élőben közvetíti.

 

További Hírek