Musorujsag
Élő Eredmények

Ritkán látott potyagólok színesítették az NB I 3. fordulóját

m4sport.hu
Egy ellenfélnek gólpasszt adó kapus, egy hatalmas lyukat rúgó védő és egy feleslegesen kifutó, kapujától messze járó kapus.

Az OTP Bank Liga harmadik fordulója nem csak a nagy, szépségdíjas találatokról, hanem a hatalmas potyagólokról is emlékezetes marad.

A Honvéd egyórányi játék után már kétgólos hátrányban volt, a 90. percben ugyan sikerült szépíteni, de a 93. percben a kispestiek kapusa Horváth András akárhova elrúghatta volna a labdát, de ő egyszerűen fejbe rúgta a tőle 11 méterre lévő ellenfelét, a labda pedig a kapujába pattogott.

A Diósgyőr Juhász Roland hatalmas hibája után már az első percben vezetéshez jutott. A korábbi válogatott védő a találkozó után elmondta, talán egész pályafutása alatt nem követett el ekkora hibát.

Újpesten Könyves kapott egy hosszú indítást, a lila-fehérek kapusa Pajovics teljesen feleslegesen jött ki a kapujából, a támadó könnyedén eltolta mellette, majd az üres kapuba gurított.

Érdekesség, hogy amíg Fehérváron az első, addig a Hidegkuti stadionban az utolsó pillanatokban született a potyagól. A három meccs három különböző eredményt hozott, a Honvéd kikapott, a Fehérvár nyert, míg az Újpest döntetlent játszott.

 

További tartalmak