Musorujsag
Élő Eredmények

Torghelle Sándor a Vasasnál folytatja – hivatalos

m4sport.hu
A Merkantil Bank Ligában szereplő Vasas FC egy évre szerződtette Torghelle Sándort, korábbi 42-szeres válogatott csatárt – jelentették be vasárnap délelőtt.
Torghelle Sándor (fotó: vasasfc.hu) Torghelle Sándor (fotó: vasasfc.hu)

A 37 éves támadó szerződése az előző szezon végén lejárt az MTK-nál és úgy döntöttek, nem hosszabbítják meg, így szabadon igazolhatóvá vált. A bizonyítási vágy azonban nem szunnyad benne:

„Miért választottam a Vasast? Mert sikert akarok, úgy akarom befejezni a pályafutásomat, hogy egy sikeres Torghelle Sándor képe maradjon meg a szurkolókban. Nagyon komoly motiváció és hihetetlen bizonyítási vágy dolgozik még bennem mindig. Egy NB II-es csapathoz szerződtem, de ha az a kérdés, mi a célom, akkor arra az a válaszom, hogy NB I-ben győztes meccset játszani a Vasas mezében. Kifejezetten figyeltem a Vasast az elmúlt hónapokban, látom az itt zajló folyamatokat, és az alakuló koncepciót. Tudom, hogy egyértelműek a célok, és hogy a tulajdonos, a vezetés és a szakmai stáb minden nap azért dolgozik, hogy ez a klub, és ez a csapat igazán sikeres legyen. Mostantól ehhez én is szeretnék hozzátenni, és hozzá is fogok tenni. Tisztában vagyok azzal, hogy a koromból adódóan már nem feltétlen főszerep vár rám, de ezzel együtt tudok élni, és ott fogok segíteni, ahol és amikor tudok. Úgy gondolom ez a fiatal csapat a mindennapokban talán kaphat segítséget egy olyan rutinos harcostól, mint amilyen én vagyok. A pályán és a pályán kívül is mindent beleteszek majd ebbe a történetbe, ahogyan ezt mindig is tettem”nyilatkozta a klub legfrissebb igazolása.

Hozzátette: „Szanyó Károly elmondta milyen szerepet szán nekem, megbeszéltük mik az elvárások. Amikor 15 percet kapok, akkor abban a 15 percben akarom és fogom bebizonyítani, hogy Torghelle Sándort hiba volt leírni, lehet még velem számolni, és még mindig oda kell rám figyelni.”

A Vasas jelenleg a kilencedik helyen áll az NB II-es tabellán, a hetedik fordulóban a Győr vendégeként lép pályára, hétfőn.

További tartalmak