Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Nagy Ádám és Pátkai Máté nem utazik Montenegróba

m4sport.hu
A válogatott vezetői remélik, a hétfői, szlovákok elleni létfontosságú Eb-selejtezőn már számíthatnak a két játékosra.
Budapest, 2018. november 18. Nagy Ádám gólöröme a labdarúgó Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában játszott Magyarország - Finnország mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2018. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd Nagy Ádám gólöröme a labdarúgó Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó fordulójában játszott Magyarország – Finnország mérkőzésen. MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar labdarúgó-válogatott szeptember 5-én Montenegróban lép pályára barátságos találkozón, míg négy nappal később kiemelten fontos Eb-selejtezőt játszik Szlovákiával a Groupama Arénában. Az idegenbeli meccsre nem tart az együttessel Nagy Ádám és Pátkai Máté. Az elmúlt két hazai Eb-selejtezőn, Horvátország és Wales ellen egyaránt a két középpályással a kezdőben állt fel Marco Rossi együttese, ráadásul a fehérváriak játékosa mindkét meccsen győztes gólt szerzett.

Szabó Gergő. a válogatott sajtófőnöke az M1 Ma este című műsorában elmondta, a két játékost Telkiben kezelik, és mindent megtesznek azért, hogy a legjobb és leghatékonyabb kezeléseket kapják, és a szlovákok ellen már játékra alkalmasak legyenek.

A válogatott hangulatára leginkább a várakozó a legjobb jelző, hiszen mindenkin érezni, ez egy különleges összetartás, mivel a csapatnak a saját kezében a sorsa és ők maguk harcolták ki eddigi teljesítményükkel a lehetőséget, hogy kijussanak a 2020-as Európa-bajnokságra.

A csütörtöki (Montenegró) illetve hétfői (Szlovákia) elleni találkozókat az M4 sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.