Barcelonában műtötték meg a Fehérvár válogatott bekkjét

Barcelonában megműtötték Fiola Attilát, a MOL Fehérvár FC válogatott labdarúgóját. Kovács Tibor csapatorvos a klub honlapjának elmondta: az artroszkópos térdműtétre kedden került sor.

„Nem egy konkrét sérülésről van szó, hanem egy krónikus, elhúzódó folyamatnak az eredményeképp kialakult íngyulladásról. Az elmúlt időszakban állandó kezelésre szorult, ezért kellett az operáció mellett dönteni” – nyilatkozta.

Felcsút, 2019. augusztus 11. A fehérvári Fiola Attila (k), Pátkai Máté (j) és a felcsúti Josip Knezevic az OTP Liga 2. fordulójában játszott Puskás Akadémia - MOL Fehérvár FC labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Akadémia Pancho Arénában 2019. augusztus 11-én. MTI/Illyés Tibor Fiola Attila (5) pár hónapon belül újra pályán lehet (fotó: MTI/Illyés Tibor)Hozzátette: a tervek szerint a védő a jövő héten már elkezdheti a rehabilitációt, míg a teljes felépülése körülbelül 6-8 hetet vesz majd igénybe.

A 29 éves játékos alapembernek számít Székesfehérváron, a szezonban az együttes kilenc tétmérkőzése közül csak egyszer nem lépett pályára.