Feczkó: A legnagyobb kihívás a szurkolók visszacsábítása

A DVTK frissen kinevezett edzője bízik benne, hogy sikerül megtalálni azt a játékrendszert ami sikerre vezeti a kieső helyen álló csapatot.

Feczkó Tamás, a DVTK labdarúgócsapatának új vezetőedzője bemutatkozó sajtótájékoztatót tart a DVTK Stadionban. MTI/Vajda JánosFeczkó Tamást nevezte ki vezetőedzőnek a labdarúgó OTP Bank Ligában öt fordulót követően sereghajtó DVTK. A korábban a Balmazújvárost és az MTK-t is az első osztályba irányító szakember már meg is tartotta első edzését a csapatnál.

"Elszántan becsületesen és jól dolgoztak a játékosok. A jelenlegi legnagyobb kihívás a szurkolók visszacsábítása, hogy ismét a csapat mögé állítsuk őket, ezt a szép stadiont megtöltsük, és velük együtt érjük el a céljainkat" - mondta a szakember az M4 Sport Sporthíradójának.

Tisztában van vele, a keret átalakításra szorul, és a télen is bele kell nyúlni, de az átigazolási időszak után nehéz minőségi labdarúgókat igazolni, az adott keretből kell a lehető legtöbbet kihozni.

"A játékosok azok, akik edzőt csinálnak, bízom benne, hogy sikerül megtalálni azt a játékrendszert ami sikerre vezet és amivel elnyerjük a szurkolók szimpátiáját és ismét elérjük, hogy az ellenfelek félve jöjjenek Diósgyőrbe" - mondta Feczkó.

Úgy véli, tudatosan kell építkezniük, és ha ez visszaköszön a pályán, akkor otthon és idegenben is pontokat tudnak szerezni. szeretne minőségi játékosokat igazolni a hiányposztokra, de a héten összeállhat az a keret amellyel a következő bajnokin a ZTE ellen győzelemért mehetnek.