Musorujsag
Élő Eredmények

Hatgólos mérkőzésen győzött a MOL Fehérvár a Magyar Kupában

MTI
A címvédő MOL Fehérvár 4-2-re győzött a harmadosztályú Eger vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa hatodik fordulójában, ezzel a 64 közé jutott.

A fehérvári klub honlapjának közlése szerint a találkozón az egriek a 43. percben szereztek vezetést, a vendégcsapat a szünet után Hodzic és Futács góljával öt perc alatt fordított, majd a hajrában Nikolov duplájával biztosította be győzelmét és továbbjutását.

Az élvonalbeli csapatok ebben a körben kapcsolódtak be a sorozatba, és a másodosztályban szereplő együttesekhez hasonlóan kiemeltek voltak a sorsoláson, tehát egymással nem kerülhettek össze. A párharcok pályaválasztói az alacsonyabb osztályú együttesek, míg azonos osztály esetén az a klub játszhat hazai pályán, amelyet előbb húztak ki a sorsoláson.

A továbbjutás egy mérkőzősen dől el, amennyiben ez nem sikerül a rendes játékidőben, úgy kétszer 15 perc hosszabbítás, majd tizenegyespárbaj következik.

Magyar Kupa, 6. forduló:

az élvonalbeli együtteseket érintő párosítások:

Eger SE (III. osztályú) – MOL Fehérvár FC 2-4 (1-0)

később:

Érdi VSE (III.)-Diósgyőri VTK 15.00

Putnok FC (III.)-Paksi FC 15.00

Dunaharaszti MTK (III.)-Budapest Honvéd 15.00

Sárvár FC (III.)-Debreceni VSC 15.00

Bonyhád VLC (megye I.)-Puskás Akadémia FC 15.00

Hévíz SK (III.)-Mezőkövesd Zsóry FC 15.00

FC Hatvan (III.)-Újpest FC 15.00

Soltvadkerti TE (megye I.)-Kaposvári Rákóczi FC 15.00

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Siófok taszíthatja kilenc éve nem látott pozícióba a Fradit
Kiemelten fontos mérkőzés vár hétvégén a Siófok és a Ferencváros női kézilabdacsapatára. A Balaton-parti együttes egyértelmű célja, hogy története során először felállhasson a bajnoki dobogó második fokára, míg a zöld-fehérek épp az említett, BL-indulást is jelentő pozíciót szeretnék megtartani.
Kézilabda